Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 ząbki czosnku
- 200 g sera brie, pokrojonego na kawałki
- 100 g sera gorgonzola, pokrojonego na kawałki
- 150 g śmietany, 30% tłuszczu
- 100 g białego wina, wytrawnego
- 20 g skrobi kukurydzianej
- ¼ - ½ łyżeczki pieprzu białego, mielonego
- grissini, do podania
- gruszki, pokrojone w słupki, do podania
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 1188.8 kJ / 284.1 kcal
- Eiwitten
- 11.4 g
- Koolhydraten
- 4.7 g
- Vetten
- 23.4 g
- Verzadigd vet
- 14.7 g
- Vezels
- 0.3 g
- Natrium
- 411.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Zupa cebulowa
1 Std.
Pasta z oliwek
5min
Pasta z czarnych oliwek i tuńczyka
5min
Fondue ziołowo-serowe ze słupkami warzyw
30 min
Fondue piwno-czosnkowo-serowe z krakersami
30 min
Sos z czerwonego wina
40 Min
Pasta truflowa (pate pieczarkowe z truflą)
20 Min
Oliwa truflowa
10 Min
Krem z parmezanu
10 Min
Fondue czekoladowe z owocami i orzechową posypką
20 Min
Fondue serowe z bagietką
25 Min
Tapenada
5min