Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pan di Spagna
- burro q.b.
- 250 g di farina tipo 00 + q.b.
- 250 g di zucchero
- 6 uova medie
- 250 g di farina tipo 00
- 1 bustina di lievito in polvere per dolci
- 1 stecca di vaniglia, i semini estratti
- 1 pizzico di sale
Ripieno
- 100 g di cioccolato fondente (70% di cacao) a pezzi
- 150 g di torrone a pezzi
- 80 g croccante a pezzi
- 150 g di zucchero
- 200 g di burro morbido a pezzi
- 6 tuorli
Terminare la preparazione
- 60 g di liquore all'amaretto
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2376 kJ / 568 kcal
- Eiwitten
- 10.4 g
- Koolhydraten
- 66.9 g
- Vetten
- 27.7 g
- Vezels
- 1.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Code di aragosta con crema pasticcera
6 Std.
Torta appassionata alle amarene
1h 30min
Cono graffa
1h
Torta Babà napoletana
8 godz.
Struffoli
1h
Babà napoletano
3 Std.
Pastiera fiori d'arancio
12 godz.
Pastiera
15 Std.
Bocconotto
2 Std.
Pandoro
12 godz.
Zeppole di San Giuseppe
1 godz. 50 min
Chiacchiere
1h 35min