![Cassata di Sulmona Cassata di Sulmona](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/0eab9837-353e-45ed-bb98-051a2376e9b6/Derivates/06cb2cf1-ad18-4813-b00d-b37574a4985a.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pan di Spagna
- burro q.b.
- 250 g di farina tipo 00 + q.b.
- 250 g di zucchero
- 6 uova medie
- 250 g di farina tipo 00
- 1 bustina di lievito in polvere per dolci
- 1 stecca di vaniglia, i semini estratti
- 1 pizzico di sale
Ripieno
- 100 g di cioccolato fondente (70% di cacao) a pezzi
- 150 g di torrone a pezzi
- 80 g croccante a pezzi
- 150 g di zucchero
- 200 g di burro morbido a pezzi
- 6 tuorli
Terminare la preparazione
- 60 g di liquore all'amaretto
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2376 kJ / 568 kcal
- Eiwitten
- 10.4 g
- Koolhydraten
- 66.9 g
- Vetten
- 27.7 g
- Vezels
- 1.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Torta Babà napoletana
8 Std.
Babà analcolico alle fragole
3h 30min
Babà alle rose (di Luca Montersino)
3h
Cono graffa
1h
Pan di Spagna
1h 50min
Tartufo al cioccolato
11 Std. 20 Min
Mostaccioli al mosto cotto
1h
Ravioli dolci di castagne
1h 10min
Chiacchiere
1 Std. 35 Min
Babà napoletano
3h
Mostaccioli siciliani
1h
Zeppole di San Giuseppe
1h 50min