Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g dżemu malinowego
- 90 g masła, miękkiego, pokrojonego na kawałki, plus dodatkowa ilość do natłuszczenia foremek
- 70 g cukru
-
2
łyżeczki cukru waniliowego, wykonanego w TM
of 4 łyżeczki cukru wanilinowego - 2 jajka
- 90 g mąki pszennej
- 20 g mleka
- 1 łyżeczka proszku do pieczenia
- 500 g wody
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 1242 kJ / 297 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 35 g
- Vetten
- 16 g
- Vezels
- 0.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Karmelowe fondant
15 min
Babka ziemniaczana ze śledziem
4 Std. 45 Min
Torcik z bezą i truskawkami
2u.
Japoński biszkopt miodowy (Kasutera)
1 godz. 50 min
Clafoutis (wiśnie w cieście)
1 Std.
Ciastka bretońskie (bez cukru)
1 Std.
Mini ciasta marchewkowe z Varomy
50 min
Wielkanocne babeczki
50 min
Mini ciasta czekoladowe z Varomy
1 Std.
Szarlotka w kokilkach
1 Std.
Babeczki z płynnym karmelem
25 min
Ciastka z malinami i białą czekoladą
1 Std. 10 Min