Compatibele versies
Epinards, fenouil et olives vapeur (Christophe Aribert)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 bulbe de fenouil
- 10 g de galanga
- 10 g de gingembre frais, râpé
- 10 g de curcuma frais, râpé, et 2 pincées pour les épinards
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 200 g d'eau
- 3 filets d'huile d'olive
- 50 g d'épinards frais
- 3 olives kalamata dénoyautées
- poivre blanc moulu
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 296 kJ / 71 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 4 g
- Vetten
- 5 g
- Vezels
- 3 g
Alternatieve recepten
Artichaut farci au chèvre et aux lardons
1 Std. 30 Min
Fèves, petits pois et poires aux épices douces
1 Std. 20 Min
Terrine épinard-brocoli
4 Std. 45 Min
Salade de chou-rave et pois gourmands
3h 45min
Cromesquis aux asperges vertes et petits pois
1 Std.
Aubergine miso sous-vide
2h 45min
Haricots verts au thym
1 Std. 10 Min
Fenouil et millet, gelée d'orange à l'anis
5 Std. 50 Min
Artichauts à la romaine
50min
Cabillaud et fenouil aux graines de nigelle
55 min
Poireaux en vinaigrette de betterave
35min
Assortiment de légumes vapeur
45min