![Epinards, fenouil et olives vapeur (Christophe Aribert) Epinards, fenouil et olives vapeur (Christophe Aribert)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/vimdb/265814.jpg)
Compatibele versies
Epinards, fenouil et olives vapeur (Christophe Aribert)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 bulbe de fenouil
- 10 g de galanga
- 10 g de gingembre frais, râpé
- 10 g de curcuma frais, râpé, et 2 pincées pour les épinards
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 200 g d'eau
- 3 filets d'huile d'olive
- 50 g d'épinards frais
- 3 olives kalamata dénoyautées
- poivre blanc moulu
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 296 kJ / 71 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 4 g
- Vetten
- 5 g
- Vezels
- 3 g
Alternatieve recepten
Légumes d'hiver, sauce aux épices tandoori
1 godz. 20 min
Chou vapeur (300 g)
15 Min
Salade de légumes verts vapeur et acras de poulet
1 godz. 20 min
Blaff de légumes
35 Min
Bar, fenouil et riz, vinaigrette aux olives
30 Min
Légumes croquants, boulettes de chèvre
40 Min
Sardines en papillote, salade de haricots verts
1 Std. 5 Min
Cabillaud et fenouil aux graines de nigelle
55 Min
Tranches de bulbes de fenouil vapeur (100-400 g)
25 Min
Riz complet au curcuma
45 Min
Assortiment de légumes vapeur
45 Min
Bulbes de fenouil en quartiers vapeur (200-400 g)
25 Min