Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La génoise
- beurre, pour le cercle
- 2 œufs
- 60 g de sucre en poudre
- 1 c. à café de sucre vanillé maison
- 60 g de farine de blé
- 1 c. à café de levure chimique (1/2 sachet)
- 1 pincée de sel
- 150 g de café
La garniture
- 2 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 50 g de lait
- 4 œufs, blancs et jaunes séparés
- 130 g de sucre en poudre
- 500 g de mascarpone
- 2 c. à soupe de cacao en poudre non sucré
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1510.8 kJ / 358.6 kcal
- Eiwitten
- 9.1 g
- Koolhydraten
- 26.3 g
- Vetten
- 24.2 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bavarois aux trois chocolats
15h
Entremets aux deux chocolats
35 Min
Bavarois à l'abricot
12h
Bavarois chocolat-framboise et mousse de pêche
15h
Entremets aux fraises de Plougastel
5 Std.
Bavarois framboise-chocolat blanc
15h 30min
La dacquoise aux fruits d'été
15 godz. 45 min
Gâteau mousse au praliné
13h
Entremets aux pommes à la vanille
4h 40min
Bavarois poire-chocolat
14 Std. 30 Min
Bavarois aux fraises
6 godz. 25 min
Délice pomme-speculoos
12h