Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La génoise
- beurre, pour le moule
- 4 œufs
- 100 g de sucre en poudre
- 120 g de farine de blé
- 1 c. à café de levure chimique (½ sachet)
- 1 pincée de sel
Les framboises au sirop
- 130 g d'eau
- 100 g de sucre en poudre
- 30 g de jus de citron
- 300 g de framboises surgelées, en brisures
La crème chantilly et le montage
- 400 g de crème liquide 35% m.g., très froide
- 40 g de sucre glace maison
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 1550.4 kJ / 370.5 kcal
- Eiwitten
- 6.6 g
- Koolhydraten
- 44.5 g
- Vetten
- 19.6 g
- Vezels
- 2.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Charlotte aux fraises
3 godz. 35 min
Rose cake aux fraises
2h 15min
Gâteau de Pâques
1h 50 min
Couronne de choux à la vanille et fruits exotiques
2h 30 min
Naked cake ananas-mangue-grenade
1h 10min
Tarte tutti frutti à la vanille
3h 20min
Gâteau roulé à la fraise et au mascarpone
1h 20 min
Biscuit roulé aux fraises
3h
Wedding cake aux fraises
2h 15min
Gâteau crémeux à la vanille
13h
Victoria sponge cake
1h
Génoise aux fraises et son coulis
1h 15 min