Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Le coulis de fraises
- 200 g de fraises
- 35 g de sucre en poudre
- 5 gouttes de jus de citron
La crème au chocolat blanc
- 20 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 165 g de chocolat blanc, détaillé en morceaux
- 275 g de fromage frais, type Philadelphia ou St Môret®
Le montage
- 5 fraises
- 6 feuilles de menthe fraîche
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1301 kJ / 311 kcal
- Eiwitten
- 6.8 g
- Koolhydraten
- 25 g
- Vetten
- 20.2 g
- Vezels
- 0.8 g
Alternatieve recepten
Verrines aux deux chocolats, speculoos et framboises
3h 50min
Verrine saumon, crevette, avocat et fromage frais
10 Min
Tiramisu aux fraises
4h 30min
Pannacotta au chocolat en deux textures
3h 20min
Verrines choco-caramel-speculoos
3h 40 min
Tiramisu aux deux chocolats et framboises
12h 30 min.
Délice au Carambar
2h 30min
Pannacotta aux 3 chocolats
2h 30min
Mousse vanille-pomme
7 Std.
Verrines coco, chocolat et speculoos
1 Std. 30 Min
Tarte express aux fraises
50min
Verrine fraîcheur litchi-mangue-coco-framboise
2h 30min