Verrine fraise-chocolat blanc
TM31 TM5 TM6

Verrine fraise-chocolat blanc

4.0 (136 beoordelingen)

Ingrediënten

Le coulis de fraises

  • 200 g de fraises
  • 35 g de sucre en poudre
  • 5 gouttes de jus de citron

La crème au chocolat blanc

  • 20 g de crème liquide 30-40% m.g.
  • 165 g de chocolat blanc, détaillé en morceaux
  • 275 g de fromage frais, type Philadelphia ou St Môret®

Le montage

  • 5 fraises
  • 6 feuilles de menthe fraîche

Voeding
per 1 portion
Calorieën
1301 kJ / 311 kcal
Eiwitten
6.8 g
Koolhydraten
25 g
Vetten
20.2 g
Vezels
0.8 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten