Apparaten en Accessoires
Persimmon Pudding
Voorbereiding 5min
Totaal 2u. 10min
5 portions
Ingrediënten
-
persimmons (approx 4 persimmons), peeled, deseeded, cut in quarters600 g
-
cashew nuts soaked for 30 minutes400 g
-
water160 g
-
2 tbsp agave syrupmaple syrup2 tbsp
-
fresh blueberries to garnish5 - 6
-
fresh peppermint leaves only, to garnishsome
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
2 g
Calorieën
598 kJ /
143 kcal
Vetten
5 g
Vezels
5 g
Koolhydraten
26 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Vegan Desserts
10 recepten
Internationaal
Internationaal
Misschien vind je dit ook leuk...
Brussel Sprouts Salad with Cranberries and Almonds
Geen beoordelingen
Maple Miso Vinaigrette
5min
Saskatoon Berry Jam
35min
Light blue coloured eggs
Geen beoordelingen
Almond Butter and Jam Ice Cream Sandwiches
1u.
Vegan "Crab" Cakes
1u. 10min
Apple and pear detox juice
10min
Asian vegetable soup with tofu
1u. 30min
Vegan Parmesan
15min
Mayonnaise
5min
Dairy free béchamel
10min