Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Teig
- 400 g Wasser
- ½ Würfel frische Hefe (20 g)
- 2 TL Zucker
- 750 g Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
-
30
g Rapsöl
of 30 g Sonnenblumenöl - 2 TL Salz
Tomatenbutter und Fertigstellung
- 2 Knoblauchzehen
- 15 Basilikumblätter, frisch
- 100 g getrocknete Tomaten, in Öl, abgetropft
- 250 g Butter, weich, in Stücken
- 20 g Tomatenmark
- ½ TL Salz
- 1 Prise Pfeffer
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 5483 kJ / 1310 kcal
- Eiwitten
- 23.5 g
- Koolhydraten
- 156 g
- Vetten
- 66 g
- Vezels
- 11.2 g
Alternatieve recepten
Pesto-Ähre
40min
Burger-Brötchen
1h 45min
Kräuterfaltenbrot
1h 20min
Käse-Kräuter-Striezel
1h 35min
Pull Apart Bread
2 godz. 50 min
Monkey Bread
3 Std.
Ajvar-Röllchen
2u. 20min
Pizza-Profiteroles
2h
Mexiko-Schnecken
2h 15 min.
Bubble-up-Pizza
1 Std. 40 Min
Curry-Zwiebel-Baguette
3 Std.
Knoblauch-Faltenbrot
1 Std. 10 Min