Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- Butter zum Einfetten
- 150 g Gruyère Käse, in Stücken
- 1200 g Wasser
- ¾ TL Salz
-
1 ½
Würfel Fleischbrühe (für je 0,5 l)
of 1 ½ geh. TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht - 300 g Hörnchennudeln
- 400 g Kartoffeln, gewürfelt
- 200 g durchwachsener Speck, geräuchert, gewürfelt
- 200 g gekochter Schinken, gewürfelt
Guss
- 200 g Milch
- 200 g Frischkäse
- 5 Eier
- 1 ½ TL Salz
- 1 Bund Schnittlauch, in Röllchen
- 3 EL Paniermehl
- Butter, in Flöckchen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 3033 kJ / 725 kcal
- Eiwitten
- 38 g
- Koolhydraten
- 52 g
- Vetten
- 40 g
Alternatieve recepten
Erbsen-Express-Auflauf
1 Std. 10 Min
Express-Auflauf
1 godz.
Nudelpizza
1 Std. 10 Min
Spaghettipizza
55min
Nudelauflauf mit Leberkäse und Spiegelei
1 godz. 25 min
Brot-Leberkäse-Auflauf
1 godz.
Käsekartoffeln vom Backblech
1 Std. 20 Min
Schweizer Alpenmagronen
1 godz. 30 min
Überbackene Frühkartoffeln mit Schinken und Erbsen
1 Std. 20 Min
Käse-Makkaroni
50min
Blitz-Lasagne
1 godz.
Käse-Schinken-Pfannkuchen
40min