Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Auflauf
- 100 g Gruyère Käse, in Stücken
- 850 g Wasser
- ½ TL Salz
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
of 1 Würfel Fleischbrühe (für 0,5 l) - Butter zum Einfetten
- 200 g Gabelspaghetti
- 300 g Kartoffeln, in Würfeln (ca. 2 cm)
- 150 g Speckwürfel
- 150 g gekochter Schinken, in Würfeln (1 cm)
Guss und Fertigstellung
- 70 g Milch
- 1 TL Salz
- 3 Eier
- 1 Bund Schnittlauch, in Röllchen
- 2 EL Paniermehl
- 25 - 30 g Butterflöckchen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2197 kJ / 525 kcal
- Eiwitten
- 28 g
- Koolhydraten
- 41 g
- Vetten
- 26 g
- Vezels
- 3.9 g
Alternatieve recepten
Erbsen-Express-Auflauf
1h 10min
Nudel-Gemüse-Auflauf
1 godz.
Nudelpizza
1h 10min
Kartoffelauflauf mit Cabanossi
1 Std. 15 Min
Spaghettipizza
55min
Nudelauflauf mit Leberkäse und Spiegelei
1h 25 min
Brot-Leberkäse-Auflauf
1 godz.
Pikanter Scheiterhaufen
1h 20min
Überbackene Frühkartoffeln mit Schinken und Erbsen
1h 20min
Kartoffelauflauf Leipziger Allerlei
1h 20min
Express-Auflauf "Schwyz"
1h 10min
Blitz-Lasagne
1 godz.