![Cocción de garbanzos Cocción de garbanzos](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/4cabc592-ca45-43ad-92d3-85e62e64700c/Derivates/c746b109-88dd-4bc6-b724-44e1fd971dd6.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g de garbanzos secos, hidratados en agua por 12 horas
- 1300 g de agua
- 1 ½ cdita de sal fina
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 4699 kJ / 1119 kcal
- Eiwitten
- 61 g
- Koolhydraten
- 183 g
- Vetten
- 19 g
- Vezels
- 15 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Chicharos al vapor (200-500 g) en cestillo
20 min
Chícharos al vapor (600 g) en Varoma
Geen beoordelingen
Papas o camotes al vapor (200-600 g) en cestillo
30 min
Lentejas marinadas
35 min
Cocción arroz integral (400 g) TM6
35 min
Garbanzos en cocción lenta TM6
14 Std. 40 Min
Papas cambray al vapor (300-600 g) en cestillo
35 min
Alubias en cocción lenta TM6
14 Std. 40 Min
Brócoli al vapor (400-800 g) en Varoma
25 Min
Papas o camotes, en cubos al vapor (700-1000 g) en Varoma
40 min
Cocción arroz integral (300 g) TM6
35 min
Cocción arroz integral (200 g) TM6
35 min