Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 6 ramitas de perejil fresco, las hojas y parte del tallo
- 20 g de aceite de oliva
- 200 g de camarones medianos crudos, pelados
- 1 - 2 pizcas de sal, o al gusto
- 50 g de echalot
- 100 g de apio, en trozos
- 120 g de zanahoria, en trozos
- 30 g de mantequilla sin sal
- 150 g de poro, solo la parte blanca y en rodajas (1 cm)
- 40 g de puré de tomate
- 3 dientes de ajo, pelados
- 1300 g agua
- 2 cubos de caldo de pescado
- ½ cdita de tomillo seco
- 20 g de azúcar morena
- 100 g de papas, en trozos
- 80 g de vino blanco (optioneel)
- 150 g de crema para batir (30-40% grasa)
-
pan, en rebanadas y tostado para servir
of baguette, en rebanadas y tostado para servir
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 1007 kJ / 240 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 11 g
- Vetten
- 16 g
- Verzadigd vet
- 8 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 1092 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Lentejas estofadas
9h
Crema de calabacita
25 Min
Sopa de lentejas
1 godz. 30 min
Lentejas con chorizo
1 godz. 30 min
Sopa versátil
40min
Potaje versátil de verduras TM6
45 Min
Crema de espárragos verdes y espinacas
40min
Sopa de lentejas con camote y pasta
35 Min
Sopa de zanahoria y apio nabo con aceite de hierbas
45 Min
Sopa de coliflor y pollo
40min
Sopa de coliflor y bacalao con tocino
30 Min
Sopa de zanahoria y espárragos con almendras
30 Min