Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 rote Zwiebel (ca. 100 g), halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 200 g braune Champignons, halbiert
- 80 g Möhre, in Stücken
- 90 g Sellerie, in Stücken
- 20 g Sonnenblumenöl
- 15 g vegane Margarine
- ½ TL Salz
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- 1 Zweig Thymian, abgezupft
- 2 TL brauner Zucker
- 1 TL Mehl
- 350 g Wasser
- 1 geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht, vegan (siehe Tipp)
- 80 g Rotwein, vegan
- 20 g dunkle Sojasauce, vegan
- 10 g Rotweinessig, vegan
- ½ TL Senf
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 387 kJ / 92 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 5 g
- Vetten
- 6 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Vegane Bolognese
50 Min
Tofu-Bolognese
40 dk
Vegane Paprika-Rahmsauce
40 dk
Veganer Käseersatz zum Überbacken
20 Min
Soja-Bolognese
40 dk
Bohnen-Burger (vegan)
1 godz. 20 min
Vegane Käsesauce (zu Nudeln oder zum Überbacken)
35 dk
Veganes Sylter Salatdressing
1 Std. 15 Min
Linsenbraten mit Zwiebelsauce und Rosenkohl
9 Std. 45 Min
Vegane Rouladen mit Knödeln und Rotkohl
2 Std. 20 Min
Parmesanersatz
15 Min
Soja-Gulasch mit Serviettenknödel
1 Std. 25 Min