Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Sos musztardowy
- 20 g oleju z pestek winogron
- 15 g octu jabłkowego
- 1 łyżeczka musztardy francuskiej
- ½ łyżeczki soli
- 1 - 2 łyżeczki cukru
Pesto pietruszkowe
- 30 - 40 g orzechów włoskich, łuskanych, połówek
- 40 g migdałów, w płatkach
- 35 - 40 g natki pietruszki, świeżej, tylko liście
- 1 - 2 ząbki czosnku
- ½ - ¾ łyżeczki soli
- ½ - 1 łyżka soku z cytryny, świeżo wyciśniętego
- 70 - 80 g oleju z pestek winogron
Carpaccio z kalarepy i jabłka
- 1 jabłko (180-200 g), bez gniazd nasiennych
- 1 kalarepa (160-180 g)
- 4 kromki chleba
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 1972 kJ / 471 kcal
- Eiwitten
- 6.6 g
- Koolhydraten
- 34.2 g
- Vetten
- 37.1 g
- Vezels
- 5.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sos Mojo Amarillo
45min
Duo z buraka
35min
Jabłkowe millefeuille z roszponką i orzechami
15min
Pesto ze szczawiu
10min
Pesto sezamowe
10min
Sałatka à la nicejska z konfitowanymi żółtkami
2h
Pesto z rukoli
10min
Pesto z rukoli i orzechów laskowych
10min
Roladki z bakłażana z pastą orzechową
50min
Pesto z orzechów włoskich i rukoli
10min
Pesto z jarmużu
25min
Pesto z bazylii
10min