Compatibele versies
Cucchiaini di sfoglia con mousse al prosciutto cotto
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Cucchiaini di sfoglia
- 100 g di Parmigiano reggiano a pezzi
- 200 g di farina tipo 0 + q.b.
- 100 g di burro morbido, a pezzi
- 2 tuorli d'uovo
- 50 g di acqua
Mousse al prosciutto cotto
- 200 g di prosciutto cotto a pezzi
- 5 olive verdi denocciolate
- 50 g di ricotta
- 50 g di robiola
- 20 g di burro morbido
Terminare la preparazione
- olive verdi denocciolate q.b.
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1959 kJ / 468 kcal
- Eiwitten
- 19.5 g
- Koolhydraten
- 26.6 g
- Vetten
- 32.5 g
- Vezels
- 1.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Mini soufflé con fonduta al Parmigiano Reggiano
1 godz. 30 min
Mousse di prosciutto, tonno o formaggio
10 min
Gelato al Parmigiano reggiano
10 Std. 40 Min
Cannoncino al salmone affumicato e cioccolato bianco (di Sebastiano Rovida)
40 min
Mini flan di Parmigiano e miele (di Sebastiano Rovida)
1 godz. 10 min
Sformatini al cotechino
30 Min
Soufflé alla salsiccia e zucca
1 godz. 30 min
Tortini di zucca con Taleggio cremoso
1 godz. 30 min
Sformatini di zucca con fonduta al Taleggio
55 Min
Biscotti al pecorino e mousse di barbabietola
1 godz. 30 min
Tortino di patate dal cuore morbido
1h 20min
Baci di dama salati al formaggio
1 godz.