![Sardenaira alla sanremasca Sardenaira alla sanremasca](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/BDEFA33E-3757-4B1C-9C04-66C08E729584/Derivates/788F7E73-AE73-49B7-9FB4-DE432A7CD036.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 200 g di acqua
- 100 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 10 g di zucchero
- 25 g di lievito di birra fresco
- 300 g di farina tipo 00
- 200 g di farina manitoba
- 10 g di sale
Terminare la preparazione
- 400 g di polpa di pomodoro
- 4 spicchi di aglio in camicia
- 4 filetti di acciuga sott'olio a pezzi piccoli
- 1 cucchiaio di capperi sotto sale, dissalati
- 16 olive taggiasche, preferibilmente in salamoia
- 1 pizzico di origano secco
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1577 kJ / 377 kcal
- Eiwitten
- 8.6 g
- Koolhydraten
- 50.6 g
- Vetten
- 17 g
- Vezels
- 17 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Torta di riso salata
2h 10min
Focaccia al formaggio di Recco
1 godz. 15 min
Cappon magro
4h 30min
Fugazza stroscia di Pietrabuna
50 min
Focaccia al formaggio
55 min
Pandolce genovese
1 godz. 30 min
Panissa
45 min
Brandacujun
45 min
Insalata di panissa con carciofi
55 min
Pansoti in salsa di noci
2 Std.
Polpettone fagiolini e patate
1 godz. 30 min
Torta pasqualina
2 godz. 5 min