Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 200 g di acqua
- 100 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 10 g di zucchero
- 25 g di lievito di birra fresco
- 300 g di farina tipo 00
- 200 g di farina manitoba
- 10 g di sale
Terminare la preparazione
- 400 g di polpa di pomodoro
- 4 spicchi di aglio in camicia
- 4 filetti di acciuga sott'olio a pezzi piccoli
- 1 cucchiaio di capperi sotto sale, dissalati
- 16 olive taggiasche, preferibilmente in salamoia
- 1 pizzico di origano secco
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1577 kJ / 377 kcal
- Eiwitten
- 8.6 g
- Koolhydraten
- 50.6 g
- Vetten
- 17 g
- Vezels
- 17 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Polpettone fagiolini e patate
1u. 30min
Focaccia al formaggio di Recco
1h 15min
Pansoti in salsa di noci
2 Std.
Buridda alla ligure
55min
Focaccia al formaggio
55min
Paste di meliga (paste ad'melia)
40min
Cappon magro
4h 30min
Insalata di panissa con carciofi
55min
Pandolce genovese
1u. 30min
Panissa
45min
Pesce finto
7u. 5min
Bonèt
2 Std.