Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g de agua
- 350 g de harina de maíz de molino (y algo más para espolvorear)
- 1 cucharadita de sal
- 500 g de sidra
- 8 - 16 trozos de chistorra de 18-20 cm (aprox. 500 g)
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 990 kJ / 237 kcal
- Eiwitten
- 5.7 g
- Koolhydraten
- 15.7 g
- Vetten
- 16 g
- Vezels
- 0 g
Alternatieve recepten
Croquetas de otoño con boletus
2u. 45min
Las croquetas del Echaurren (Francis Paniego)
12h 50 min.
Patatas a la riojana
40 min
Txangurro
1sa 10 dk
Borrajas con gambas
40 min
Alubias tolosanas con chorizo y tocino (Cocción lenta)
14h 25 min
Tortos de maíz al horno con picadillo y huevos de codorniz
1 godz. 15 min
Lacón con cachelos
30 min
Bollos de mantequilla de Bilbao
5 Std.
Judías pintas con chipirones en su tinta
40 min
Pastel vasco (Gateau basque)
3 godz. 10 min
Pochas guisadas con pato
1sa 10 dk