Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g cebola cortada em pedaços
- 2 dentes de alho
- 50 g azeite
- 1 folha de louro
- 600 g tomate maduro cortado em pedaços
- 100 g pimento vermelho s/ sementes cortado em tiras
- 100 g pimento verde s/ sementes cortado em tiras
- 1 pitada de sal
- 750 g bacalhau demolhado e desfiado
- 1 c. sopa de vinagre
- Pão fatiado torrado q.b. p/ servir
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 0 kJ / 215 kcal
- Eiwitten
- 26 g
- Koolhydraten
- 6 g
- Vetten
- 10 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Favas guisadas
50min
Estufado de peixe com camarão e ameijoas
40min
Sopa de peixe alentejana
40min
Escabeche de peixe-espada com batatinha nova e molho de mostarda
50min
Salada morna de lulas e camarão com legumes e ovo
50min
Caldeirada à algarvia
3h
Caldo de borrego com hortelã
50min
Sopa de bacalhau e marisco
1h
Polvo à moda do Minho
50min
Favas com chouriço
45min
Borrego à moda de Alpiarça
25 Std.
Feijoada à transmontana
45min