Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g de comté
- 250 g de fromage à pâte pressée, type beaufort
- 250 g d'emmental ou d'abondance
- 15 g de fécule de maïs (Maïzena)
- 300 g de vin blanc de Savoie
- 1 gousse d'ail pelée
- 5 - 6 gouttes de kirsch
- du poivre moulu
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2197 kJ / 530 kcal
- Eiwitten
- 34 g
- Koolhydraten
- 3 g
- Vetten
- 41 g
Alternatieve recepten
"Crozotto" aux girolles, jambon et beaufort
35 Min
Œuf poché sauce meurette
1 Std.
Minisoufflé au camembert
35 Min
Fondue suisse moitié-moitié
30 Min
Polenta au beaufort et jambon ibérique
15min
Saucisson de Lyon à la sauce beaujolaise
55min
Tartare de bœuf
10 min
Ravioles sauce au foie gras
40 Min
Croziflette
1h 25min
Vin chaud alsacien de Noël
40 Min
Fondue savoyarde
15min
Aligot
40 Min