Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g de comté
- 250 g de fromage à pâte pressée, type beaufort
- 250 g d'emmental ou d'abondance
- 15 g de fécule de maïs (Maïzena)
- 300 g de vin blanc de Savoie
- 1 gousse d'ail pelée
- 5 - 6 gouttes de kirsch
- du poivre moulu
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2197 kJ / 530 kcal
- Eiwitten
- 34 g
- Koolhydraten
- 3 g
- Vetten
- 41 g
Alternatieve recepten
Welsh rarebit
30min
Croziflette
1h 25min
Aligot
40 min
Fondue suisse moitié-moitié
30min
Magret de canard séché aux épices
360h
Ravioles sauce au foie gras
40 min
Fondue savoyarde
15 Min
Fondue savoyarde à la tomate
30min
Filet mignon séché aux herbes de Provence
480h 20min
Huîtres chaudes, crème à l'échalote
40 min
Sauce au roquefort
20 λεπτ.
Tartare de bœuf
10 Min