Apparaten en Accessoires
Pasteles de nata (Pastéis de nata)
Voorbereiding 20min
Totaal 50min
12 unidades
Ingrediënten
-
1 trozo de mantequilla (para engrasar el molde)
-
1 lámina de masa de hojaldre (30x40 cm)
-
200 g de leche
-
200 g de nata
-
4 tiras de piel de limón
-
1 palo de canela
-
100 g de azúcar
-
4 yemas de huevo
-
15 g de harina
-
15 g de maicena
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 unidad
Natrium
22.8 mg
Eiwitten
2.1 g
Calorieën
589 kJ /
140 kcal
Vetten
9.3 g
Vezels
0.7 g
Verzadigd vet
5.4 g
Koolhydraten
13.2 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je dit ook leuk...
Azúcar invertido
20min
Lanzón de San Jorge (Aragón)
3u. 40min
Costrada de Aoiz (Navarra)
2u.
Pudin crujiente con masa filo
1u.
Larpeira
1u. 55min
Polvorones de cacao y almendra
10u. 30min
Goxua (País Vasco)
1u. 35min
Tarta de queso estilo "La Viña"
2u.
Perrunillas
30min
Tarta de Santiago
1u. 10min
Suizos
2u. 30min
Magdalenas de nata
1u.