Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g Hähnchenschenkel, mit Haut, ohne Knochen, in Stücken
- 200 g Geflügelleber, in Stücken
- 200 g Schalotten
- 1 Lorbeerblatt, frisch
-
1
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 500 g Wasser
- 5 Stängel Petersilie, abgezupft
- 1 TL Senf
- 1 ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- ½ TL Paprika edelsüß
- ½ TL Knoblauch, granuliert
- Voeding
- per 1 Schraubglas
- Calorieën
- 1827 kJ / 437 kcal
- Eiwitten
- 51 g
- Koolhydraten
- 7 g
- Vetten
- 22 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Hähnchenleber-Pistazien-Pastete
15min
Schinkenaufstrich Teewurst-Style
10min
Gewürzpaste für Fleischbrühe
45 Min
Geflügellebercreme
5 Std. 30 Min
Geflügelleber-Pastete
1h 10min
Tomatensaft
10min
Gewürzpaste für Hühnerbrühe
45 Min
Geflügelaufschnitt
12 godz.
Leber mit Spitzpaprika (杭椒炒猪肝)
20min
Kalbsleberwurst im Glas
5u. 40min
Grobe Streichwurst
13h
Matjesaufstrich mit Roter Bete
10min