Apparaten en Accessoires
Amsterdam - Bessen Genever (Johannisbeerlikör)
Voorbereiding 15min
Totaal 504u.
2 Flasche (0,75 l)
Ingrediënten
-
Wasser250 g
-
Zucker300 g
-
Korn1000 g
-
Wacholderbeeren2
-
Sternanis1
-
Korianderkörner¼ TL
-
rote Johannisbeeren TK500 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 Flasche (0,75 l)
Eiwitten
1 g
Calorieën
7109 kJ /
1698 kcal
Vetten
0 g
Vezels
3.5 g
Koolhydraten
155 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
THERMOMIX® Magazin 3/2020
42 recepten
Duitsland
Duitsland
Misschien vind je dit ook leuk...
Pflaumenmus aus dem Backofen
4u.
Slow Cooking Pflaumenmus
6u. 30min
Kirsch-Limes
10min
Schwarzwälder-Kirsch-Konfitüre
25min
Brombeer-Vanille-Konfitüre
20min
Kirschkonfitüre mit Mandellikör
40min
Rhabarber-Vanille-Likör
45min
Birnenkonfitüre
20min
Pflaumenlikör
20min
Quittenlikör
25min
Zwetschgenmus
1u.
Quitten-Himbeer-Konfitüre
30min