Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g queijo parmesão cortado em pedaços
- 50 g chalotas
- 150 g bolbo de funcho cortado em pedaços
- 20 g azeite
- 320 g arroz p/ risoto
- 100 g vinho branco
- 700 g água
-
1
c. chá de caldo de peixe caseiro
of 1 cubo de caldo de peixe - ½ - 1 c. chá de sal
- 1 c. chá de pimenta preta moída
- 1 c. sopa de raspa de limão
- 350 g lombo de salmão s/ pele cortado em cubos (3 cm)
- 30 g manteiga
- 1 c. sopa de aneto picado p/ guarnecer
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 2605 kJ / 618 kcal
- Eiwitten
- 28 g
- Koolhydraten
- 67 g
- Vetten
- 25 g
- Vezels
- 1.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Risoto de dourada
1u.
Risoto de salmão fumado e alho-francês
30min
Risoto de frango com frutos secos
35min
Risoto de polvo
1 Std. 10 Min
Risoto de ervilhas e camarão
40min
Risoto de curgete e camarão
35min
Risoto de bacon e alho-francês
35min
Risoto verde com salmão
45min
Risoto de amêijoas
3 Std.
Risoto de pato
1u. 15min
Risoto de tomate e frango recheado com limão e ricota
45min
Risoto de camarão, espargos e açafrão
45min