Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Le biscuit roulé
- 4 œufs
- 100 g de sucre en poudre
- 120 g de farine de blé
- 1 pincée de sel
- 1 c. à café de levure chimique (1/2 sachet)
La crème mascarpone et le montage
- 40 g de sucre en poudre
- 100 g de crème liquide 35% m.g., très froide
- 250 g de mascarpone, très froid
- 2 pincées de vanille en poudre
- 250 g de fraises, coupées en morceaux, et quelques-unes pour la finition
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 1458.6 kJ / 345.9 kcal
- Eiwitten
- 7.2 g
- Koolhydraten
- 32.6 g
- Vetten
- 20.8 g
- Vezels
- 1.2 g
Alternatieve recepten
Sablés à la confiture
1h 40min
Bûche express au praliné
45 min
Charlotte aux fraises
3h 35min
Génoise
50 min
Gâteau matcha-framboise et ganache au chocolat blanc
2 godz. 20 min
Layer cake au lemon curd
5h
Bûche roulée vanille-chocolat
2h
Génoise au chocolat
45 min
Génoise aux fraises et son coulis
1h 15min
Cake marbré, glaçage rocher
2h 15min
Layer cake façon tiramisu
1h 15min
Gâteau léger aux framboises
1h 40min