Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Le biscuit roulé
- 4 œufs
- 100 g de sucre en poudre
- 120 g de farine de blé
- 1 pincée de sel
- 1 c. à café de levure chimique (1/2 sachet)
La crème mascarpone et le montage
- 40 g de sucre en poudre
- 100 g de crème liquide 35% m.g., très froide
- 250 g de mascarpone, très froid
- 2 pincées de vanille en poudre
- 250 g de fraises, coupées en morceaux, et quelques-unes pour la finition
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 1458.6 kJ / 345.9 kcal
- Eiwitten
- 7.2 g
- Koolhydraten
- 32.6 g
- Vetten
- 20.8 g
- Vezels
- 1.2 g
Alternatieve recepten
Gâteau roulé au chocolat et aux fraises
3h 15min
Gâteau roulé aux cerises et à la chantilly
3 godz.
Génoise
1h 50min
Gâteau mousse au praliné
13h
Entremets façon tiramisu
5h
Génoise
50min
Génoise aux fraises et son coulis
1h 15min
Bûche de Noël façon forêt-noire
2h 30min
Bûche roulée vanille-chocolat
2h
Crème diplomate aux fruits
1h
Sablés à la confiture
1h 40min
Bûche express au praliné
45min