Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Le biscuit de Savoie
- 8 œufs, blancs et jaunes séparés
- 160 g de sucre en poudre, et un peu pour les moules
- 80 g de farine de blé
- 80 g de fécule de maïs
- le zeste d'un citron jaune, râpé
- beurre, pour les moules
La chantilly et le montage
- 500 g de crème liquide entière, bien froide
- 150 g de mascarpone
- le zeste d'un citron jaune non traité
- 50 g de sucre glace
- 375 g de framboises fraîches (en garder quelques-unes pour la finition)
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 1235 kJ / 293 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 54 g
- Vetten
- 33 g
Alternatieve recepten
Génoise
50min
Cupcakes à la vanille
12h
Gâteau matcha-framboise et ganache au chocolat blanc
2h 20min
Gâteau roulé aux cerises et à la chantilly
3h
Cupcakes à la vanille
1h
Ganache fraise rhubarbe pour macarons
15min
Tarte aux poires et ganache à la vanille
5h
Génoise au chocolat
45min
Cupcake aux myrtilles
1j 55 menit
Chantilly au chocolat
2h 10min
Choux chantilly et fruits rouges
2h
Layer cake façon tiramisu
1h 15 min