Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pane australiano
- 450 g di farina autolievitante, + q.b. per infarinare
- 1 pizzico di sale
- 80 g di burro morbido, a pezzi (2 cm)
- 20 g di Golden syrup (sciroppo di zucchero)
- 90 g di acqua
- 100 g di latte
- olio q.b. per ungere
Burro allo sciroppo di zucchero
- 70 g di Golden syrup (sciroppo di zucchero)
- 200 g di burro, morbido
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2090 kJ / 497 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 50 g
- Vetten
- 30 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pane al latte con semi di papavero
1 Std. 40 Min
Panini alle erbe
3h 5 min
Pane alla birra
4h 55min
Pane ebraico (Challah)
3h 30min
Pane al latte
2 Std. 20 Min
Pane tipo ciabatta
26 Std.
Pizza libanese alle erbe aromatiche (Manakish con Za'atar)
2 Std.
Panini venostani
3 Std.
Panini alla menta (di Erica Liverani)
3h 35 min
Pane di patate
3 Std.
Pane al rosmarino
10hod. 55min
Pagnotte turche
2 Std. 20 Min