Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Cebola caramelizada
- 45 g azeite
- 660 g cebola cortada em lâminas
- 25 g açúcar mascavado escuro
- 65 g vinagre balsâmico
- ½ c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
Massa s/ fermento
- 200 g água
- 50 g azeite
- 1 c. chá de sal
- 350 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
- 2 c. chá de fermento em pó p/ bolos
- 100 g queijo Brie cortado em pedaços pequenos
- 30 g queijo Gorgonzola esfarelado
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 2911 kJ / 697 kcal
- Eiwitten
- 18 g
- Koolhydraten
- 76 g
- Vetten
- 35 g
- Vezels
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Fettuccini com tomate seco e cogumelos
1h
Conchas de massa com espinafres e requeijão
1 Std. 10 Min
Falafel verde com molho de requeijão
8h
Massa fresca de grão com espinafres e ricota
50min
Hambúrgueres de feijão com molho de abacate
40min
Gnocchi de cenoura com molho de gorgonzola e nozes
1h 25 min
Minicroissants de requeijão recheados com queijo e espinafres
1h
Piza integral de legumes
1h
Telhas de sementes e molho wasabi
1h 25 min
Tarteletes de bacon e cogumelos
55min
Crepes recheados com cogumelos, requeijão e espinafres
45min
Nachos sem glúten com guacamole
35min