Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Cebola caramelizada
- 45 g azeite
- 660 g cebola cortada em lâminas
- 25 g açúcar mascavado escuro
- 65 g vinagre balsâmico
- ½ c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
Massa s/ fermento
- 200 g água
- 50 g azeite
- 1 c. chá de sal
- 350 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
- 2 c. chá de fermento em pó p/ bolos
- 100 g queijo Brie cortado em pedaços pequenos
- 30 g queijo Gorgonzola esfarelado
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 2911 kJ / 697 kcal
- Eiwitten
- 18 g
- Koolhydraten
- 76 g
- Vetten
- 35 g
- Vezels
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Rolo de espinafres e queijo
40 Min
Fritata de bulgur, acelga e ervas aromáticas
1 Std.
Crumble de tomate
30min
Crocante mediterrânico
50 Min
Piza naan de batata-doce com brócolos e queijo feta
1 Std.
Tarte de feta e espinafres
40 Min
Tarte de couve-flor e queijo
50 Min
Ramequim de legumes
1h 25min
Falafel verde com molho de requeijão
8 Std.
Crumble de espinafres, feijoca e ricota
50 Min
Tarte de cogumelos e alho-francês
40 Min
Risoto de abóbora, tomate seco e espinafres
45 Min