Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Massa
- 220 g água
- 1 c. chá de açúcar
-
20
g fermento de padeiro fresco
of 2 c. chá de fermento de padeiro seco - 400 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
- 30 g azeite
- 1 c. chá de sal
Cobertura
- Farinha q.b. p/ polvilhar
- 450 g espinafres descongelados bem espremidos
- 200 g corações de alcachofra em conserva cortados em quartos
- 40 g queijo feta
- ½ c. chá de piripíri (optioneel)
- 70 g queijo parmesão
- 140 g azeite
- 1 dente de alho
- 20 g manjericão, só as folhas
- ½ c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 250 g queijo mozarela fresco cortado em 16 fatias
- Voeding
- per 1 unidade
- Calorieën
- 2250 kJ / 538 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 40 g
- Vetten
- 33 g
- Vezels
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pataniscas de grão-de-bico
15 min
Pita de falafel com molho de iogurte
12 Std.
Pão recheado com tomate seco, azeitonas e pesto de manjericão
2 Std. 30 Min
Gnocchi com abóbora e espinafres
1h 25min
Dim Sum "Shau mei"
1h 45 min
Tarte de cogumelos e castanhas
1h 25min
Hambúrgueres de feijão com molho de abacate
40 min
Caril tailandês
45min
Falafel com húmus de beterraba
20 min
Salada iraniana com molho de abacate
15 min
Croquetes de couve-flor
30min
Almôndegas de tofu com arroz integral & quindim vegan
1h 35min