Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La crème au chocolat
- 150 g de lait
- 150 g de crème liquide 35% m.g.
- 3 jaunes d'œufs
- 25 g de sucre en poudre
- 200 g de chocolat noir, détaillé en morceaux
La génoise au chocolat
- beurre, pour le moule
- farine de blé, pour le moule
- 4 œufs
- 140 g de sucre en poudre
- 20 g de beurre
- 40 g de cacao en poudre
- 100 g de farine de blé
- 1 c. à café de levure chimique (½ sachet)
Le montage
- 150 g de biscuits au chocolat
- 10 paquets de biscuits, type KitKat® coupés en deux dans la longueur
- 300 g de pâte à sucre orange et blanche
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 2813.9 kJ / 672.7 kcal
- Eiwitten
- 12.3 g
- Koolhydraten
- 87.3 g
- Vetten
- 28.9 g
- Vezels
- 4 g
Alternatieve recepten
Gâteau de Pâques
13 Std.
Galette des rois poire-chocolat
1 Std. 40 Min
Napolitain
73h 40min
Gâteau de Pâques
1u. 55min
Galette des rois pomme-cannelle
3 Std.
Number cake 6
2 Std.
Tarte tropézienne façon paris-brest
3 Std.
Gâteau piñata surprise au chocolat
3 Std.
Gâteau de Pâques
1 Std. 50 Min
Bûche roulée vanille-chocolat
2 Std.
Nid de Pâques
1 Std. 45 Min
Bûche express au praliné
45 min