Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g queijo parmesão cortado em pedaços
- 30 g azeite
- 2 dentes de alho
- 800 g espinafres descongelados, bem espremidos
- 1 ½ c. chá de sal
- Pimenta q.b.
- Noz-moscada q.b.
- 250 g queijo ricota esfarelado
- 500 g atum em lata escorrido
- 1500 g leite
- 80 g manteiga
- 150 g farinha
- 500 g placas de lasanha frescas
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 3062 kJ / 733 kcal
- Eiwitten
- 40 g
- Koolhydraten
- 70 g
- Vetten
- 32 g
- Vezels
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Empadão de salmão com purés de ervilhas e de cenoura
1h 25min
Gratinado de peixe com feijão-verde e couve-flor
1h 30min
Lasanha de salmão e camarão
1h 30min
Empadão de atum
1 Std. 10 Min
Empadão de brócolos com peixe
1 godz. 35 min
Empadão de peixe
1 Std.
Gratinado de peixe
1 Std. 10 Min
Lasanha de frango e espinafres
1h 40 min
Quiche de espinafres e bacon
1h 20min
Bacalhau com espinafres e cenoura
50 Min
Lasanha de atum
1 Std.
Fofo de peixe
1 Std. 10 Min