Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g masła, plus dodatkowa ilość do natłuszczenia formy
- 200 g mąki pszennej, plus dodatkowa ilość do oprószenia formy
- 30 g mleka
- 10 g skórki z cytryny, ekologicznej, bez białych błonek, pokrojonej na kawałki
- 6 jajek
- 1 szczypta soli
- 2 żółtka
- 250 g cukru pudru
- 100 g skrobi ziemniaczanej
- 2 płaskie łyżeczki proszku do pieczenia
Polewa kakaowa
- 10 g żelatyny w proszku
- 25 g wody
- 100 g masła, pokrojonego na kawałki
- 70 g cukru
- 20 g kakao
- 80 g kwaśnej śmietany, 18% tłuszczu
- posypka cukrowa, kolorowa, ilość do dekoracji
- Voeding
- per 1 kawałek
- Calorieën
- 2173 kJ / 519 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 47.7 g
- Vetten
- 20.9 g
- Vezels
- 0.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Babka drożdżowa z lukrem
2h 50min
Babka piaskowa "Fix"
1h 30min
Babka marmurkowa
2 Std. 10 Min
Babka "Trójniak"
1 godz. 35 min
Babka piernikowa z powidłami i polewą czekoladową
2 Std. 5 Min
Babka orzechowa
1 Std.
Babka z likierem jajecznym
1h 20min
Sernik na biszkoptowym spodzie
2h 50min
Polewa czekoladowa
10 Min
Sernik wiedeński z polewą czekoladową
8 Std.
Sernik krakowski
4 godz. 55 min
Sernik wiedeński
9 godz. 45 min