Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 770 g mąki pszennej, plus dodatkowa ilość do oprószenia formy
- 230 g cukru
- 1 szczypta soli
- 20 g drożdży świeżych, pokruszonych
- 1 jajko
- 230 g masła miękkiego, pokrojonego na kawałki
- ¾ łyżeczki skórki otartej z cytryny, ekologicznej, bez białych błonek
- 220 g mleka
- olej, do natłuszczenia miski
-
200 - 250
g sera mascarpone
of 200 - 250 g crème fraîche, min. 30% tłuszczu
- Voeding
- per 1 kawałek
- Calorieën
- 1300 kJ / 310 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 40 g
- Vetten
- 14 g
- Vezels
- 1.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Clafoutis z rabarbarem
50min
Tarta z ricottą i rabarbarem
1h 45min
Zakręcone ciasto drożdżowe z jabłkami
1h 15min
Ciasto orzechowe
1h 40min
Drożdżowa babka z bakaliami (à la Panettone)
2h 15 min
Babka drożdżowa z lukrem
2 godz. 50 min
Świąteczne ciasto z bakaliami
4 godz. 10 min
Ciasto z jabłkami
1h 20 min
Ciasto drożdżowe z kruszonką
1h 30min
Sernik na biszkoptowym spodzie
2 godz. 50 min
Kruche ciasto z wiśniami
1h 20 min
Sernik krakowski
4 godz. 55 min