Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g cebola cortada em pedaços
- 3 dentes de alho
- 20 g azeite
- 100 g bacon em cubos
- 800 g carne de vitela s/ nervos cortada em cubos
- 250 g vinho tinto
- 150 g água
- 1 c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 1 folha de louro
- 10 g mistura de ervas aromáticas frescas atadas (tomilho, salsa e rosmaninho)
- 200 g cogumelos laminados
- 10 g amido de milho
- 400 g cenoura cortada em rodelas
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1451 kJ / 347 kcal
- Eiwitten
- 31 g
- Koolhydraten
- 6 g
- Vetten
- 20 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Guisado dos reis
13h 10min
Frango na púcara
50min
Cebolada de porco com batata e curgete assadas
1h 15min
Covilhetes de Vila Real
1 Std. 25 Min
Carne em vinha de alhos
96 godz.
Salteado de vitela com legumes
35min
Pernas de frango guisadas com feijão
4 godz. 35 min
Frango guisado com batata-doce e ervilha
8 godz.
Guisado de frango com chouriço e grão
40min
Guisado de porco com grão
1h 45min
Carne de porco em vinha d’alhos
48 Std.
Vitela à americana
1h 20min