Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Marinada
- 400 g vinho branco
- 1 limão cortado em quartos
- 6 dentes de alho
- 1 c. sopa de sal
- 1 c. sopa de massa de pimentão
-
1
c. chá de caldo de carne caseiro
of 1 cubo de caldo de carne - 60 g azeite
- 20 g banha de porco
- 1 pitada de pimenta
- 1 cabrito pequeno (cerca de 5 kg)
- 3 folhas de louro
Molho
- 6 dentes de alho
- 250 g azeite
- 1500 g batatinhas novas c/ casca
- 1 c. sopa de orégãos
- Sal q.b.
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 0 kJ / 532 kcal
- Eiwitten
- 41.3 g
- Koolhydraten
- 19.4 g
- Vetten
- 30 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Arroz de cabidela
50 Min
Coelho à diplomata
50 Min
Pataniscas de bacalhau
50 Min
Coelho à caramela
13 godz.
Empada de alheira e grelos
1 Std.
Arroz de cabidela
1 Std. 10 Min
Caldeirada de cabrito
2h 50min
Bacalhau da ceia no pão
50 Min
Bacalhau à Zé do Pipo
1 Std.
Roupa velha
25 Min
Rabanadas
55 dk
Pudim de laranja
5h