Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- burro q.b. per imburrare
- 90 g di nocciole sgusciate
- 120 g di farina integrale
- 120 g di farina
- 2 cucchiaini di bicarbonato di sodio
- ½ cucchiaino di sale
- 450 g di latticello
- 60 g di zucchero muscovado
- 75 g di miele
- 65 g di semi di zucca
- 75 g di datteri denocciolati a listarelle
- 50 g di uvetta
- 45 g di ciliegie disidratate
- 1 arancia, preferibilmente biologica, la scorza grattugiata (senza la parte bianca)
- Voeding
- per 1 fetta
- Calorieën
- 408 kJ / 98 kcal
- Eiwitten
- 2.9 g
- Koolhydraten
- 14.1 g
- Vetten
- 3.3 g
- Vezels
- 0 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Biscotti d'avena
45 min
Crema gianduia
15 dk
Barrette arancia e cacao
2 godz. 10 min
Biscotti leggeri con fragola e nocciole
30 dk
Barrette di cereali con uvetta e mirtilli
50 min
Pectina
55 min
Biscotti ai semi
30 dk
Barrette ai cereali
40 min
Biscotti farro e camomilla (di Erica Liverani)
1 godz. 40 min
Biscotti veloci di frutta secca e cioccolato (senza zucchero)
35 min
Muesli croccante mandorle e cocco
2h 35min
Biscotti ai semi vari (senza zucchero)
30 dk