Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 800 g cabrito cortado em pedaços pequenos
- 2 c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 10 g massa de pimentão
- 300 g cebola
- 2 dentes de alho
- 10 g salsa
- 50 g azeite
- 400 g tomate em pedaços
-
1
c. chá de caldo de carne caseiro
of 1 cubo de caldo de carne - 1 pitada de piripíri
- 1 folha de louro
- 200 g vinho branco
- 1000 g batata (de casca vermelha p/ fritar) cortada em rodelas
- 400 g tomate fresco cortado em rodelas
- 70 g pimento vermelho cortado em tiras
- 70 g pimento verde cortado em tiras
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1796.3 kJ / 429.3 kcal
- Eiwitten
- 33.1 g
- Koolhydraten
- 42.5 g
- Vetten
- 11.9 g
- Verzadigd vet
- 2.1 g
- Vezels
- 6.7 g
- Natrium
- 1017.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Feijoada de porco com feijão-preto
12h 50min
Coxas de pato com nabo e molho de laranja
Geen beoordelingen
Arroz de cabidela
50min
Sopa da pedra
1h 30min
Ensopado de polvo à algarvia
1h 10min
Alheiras
3h
Arroz de cabidela
1h 10min
Guisado de coelho com puré de batata-doce e feijão-branco
1h
Guisado de peixe e marisco
55min
Coelho estufado com esparguete
9h
Feijoca com entrecosto
1h
Canja da ceia
50min