Apparaten en Accessoires
Schiacciata fiorentina
Voorbereiding 15min
Totaal 50min
8 porzioni
Ingrediënten
-
1 arancia, preferibilmente biologica la scorza (senza la parte bianca) e il succo
-
150 g zucchero
-
100 g di olio di arachidi
-
100 g di latte intero
-
2 uova
-
300 g farina + q.b.
-
1 bustina di zafferano in polvere
-
1 bustina di lievito in polvere per dolci
-
1 pizzico di sale
-
burro q.b.
-
zucchero a velo q.b.
-
vin santo
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 porzione
Eiwitten
6.8 g
Calorieën
1632 kJ /
390 kcal
Vetten
15.6 g
Vezels
1.2 g
Koolhydraten
55.6 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Giro d'Italia
38 recepten
Italië
Italië
Sapori d'Italia
10 recepten
Italië
Italië
Misschien vind je dit ook leuk...
Castagnaccio
1 godz.
Paté di fegatini
30 min
Pici all'aglione
1 godz. 25 min
Bozza pratese
2 godz. 45 min
Schiacciata con l'uva
2 godz.
Pan co' Santi
7 godz.
Lampredotto
1 godz. 20 min
Ricciarelli
7 godz.
Peposo toscano
1 godz. 30 min
Crostini con fegatini di pollo
40 min
Crostini con crema di milza
1 godz.
Pappa al pomodoro
35 min