Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 berenjenas
- 35 g de aceite de oliva
- 1 diente de ajo
- 150 g de cebolla cortada en cuartos
-
200
g de tomate maduro troceado
of 200 g de tomate triturado en conserva troceado - ½ cucharadita de sal (y un poco más para espolvorear)
- ½ cucharadita de azúcar
- 2 ramitas de albahaca fresca (solo las hojas) troceadas a mano
- 1 cucharadita de pimienta molida
- 120 g de atún en aceite (bien escurrido)
- 6 lonchas finas de queso de sándwich
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1183 kJ / 283 kcal
- Eiwitten
- 15.6 g
- Koolhydraten
- 10.2 g
- Vetten
- 20 g
- Vezels
- 3 g
Alternatieve recepten
Judías verdes con champiñones y beicon
30 Min
Tortilla de calabacín
30 Min
Huevos con calabacín, jamón y queso
15min
Calabacines rellenos de pavo
40min
Berenjenas rellenas con pollo
45min
Champiñones rellenos de verdura y gambas para dos
30 Min
Ensalada templada de judías verdes con patata, maíz y atún
40min
Salteado de alcachofas, gambas y gulas
30 Min
Tortilla de champiñones al ajillo
25 Min
Minipizzas de berenjena
40min
Berenjenas rellenas de espinacas y atún
50 Min
Rollitos de berenjena con jamón
50 Min