Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Le riz à sushi (la veille)
- 900 g d'eau
- 60 g de vinaigre de riz
- 20 g de mirin
- 10 g de sucre en poudre
- 1 c. à café rase de sel
- 300 g de riz à sushi
La garniture et le montage (le jour même)
- 100 g de betterave crue, coupée en fines lamelles
- 10 g de jus de citron
- 20 g d'huile de sésame
- 400 g de concombre, coupé en bâtonnets
- 1 ½ c. à café rase de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 400 g de fromage à tartiner, type Philadelphia
- 6 tranches de saumon fumé, coupées en deux
- 1 mangue, coupée en fines lamelles
- feuilles de nori, pour la finition
- œufs de saumon, pour la finition
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2314.7 kJ / 550.8 kcal
- Eiwitten
- 20.7 g
- Koolhydraten
- 54.8 g
- Vetten
- 26.8 g
- Vezels
- 2.7 g
Alternatieve recepten
Onigiri aux thon et fromage frais
1 godz. 5 min
Sushis aux fruits
3 Std. 10 Min
Makis au thon
2hod.
California rolls aux langoustines et mayonnaise à la mangue
12h 40min
Chirashi (riz vinaigré aux petits légumes et tofu laqué)
1 Std. 45 Min
Makis de printemps mangue et avocat
45 min
Makis au gingembre, champignon et avocat
1hod.
Donuts sushi
50 Min
Onigiris végétariens
2hod.
Makis de légumes
8h 30min
Sushis aux fruits
3 Std.
Makis
1hod.