Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte
- 100 g de lait
-
25
g de levure boulangère fraîche
of 2 ½ c. à café de levure boulangère sèche -
10
g de sucre en poudre
of 10 g de poudre de malt - 200 g d'eau
- 50 g d'huile d'olive, et un peu pour huiler
- 600 g de farine à pain, type Manitoba et un peu pour fariner
- 1 c. à soupe rase de sel
La garniture
-
200
g d'oignons blancs, coupés en lamelles
of 200 g d'oignons rouges, coupés en lamelles - 45 g d'huile d'olive extra vierge, et un peu pour huiler
- 50 g d'eau
- 2 c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 2143 kJ / 512 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 81 g
- Vetten
- 18 g
Alternatieve recepten
Pain ciabatta
3 Std. 45 Min
Focaccia au romarin et tomates séchées
1h 50min
Focaccia au thym et huile d'olive
1 godz. 55 min
Focaccia aux olives
2h
Focaccia au romarin
2h 20min
Focaccia à la crescenza
1 godz. 45 min
Focaccia des Pouilles
1 godz. 10 min
Pain farci à la mozzarella
45 min
Focaccia à l'oignon
3h 15min
Focaccia au romarin et huile d'olive
3h 15min
JUILLET Fougasse aux olives - Bruno Dinel
2h
Olivettes
1 godz. 45 min