Apparaten en Accessoires
Kirschenkompott
Voorbereiding 35min
Totaal 1u. 35min
4 Schraubgläser
Ingrediënten
-
Wasser1300 g
-
Zucker70 g
-
Vanillezucker, selbst gemacht1 EL
-
Zitronensaft, frisch gepresst30 - 40 g
-
Zimtstange halbiert1
-
frische Kirschen (siehe Variation)1000 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 Schraubglas
Eiwitten
2 g
Calorieën
959 kJ /
230 kcal
Vetten
0.8 g
Vezels
3 g
Koolhydraten
51 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je dit ook leuk...
Heidelbeermarmelade
55min
Marillenmarmelade mit Vanille
1u. 5min
Zitronenmelissesirup
5u. 10min
Hollerkoch
2u. 50min
Kirschenmarmelade mit Schokomarzipan
1u. 20min
Ribiselgelee
55min
Erdbeermarmelade mit Holunderblüten
35min
Erdbeermarmelade
25min
Powidl
8u.
Waldbeerenmarmelade
55min
Zwetschkenröster
1u. 30min
Omas Apfelkompott
20min