Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1300 g Wasser
- 70 g Zucker
- 1 EL Vanillezucker, selbst gemacht
- 30 - 40 g Zitronensaft, frisch gepresst
- 1 Zimtstange, halbiert
- 1000 g frische Kirschen (siehe Variation)
- Voeding
- per 1 Schraubglas
- Calorieën
- 959 kJ / 230 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 51 g
- Vetten
- 0.8 g
- Vezels
- 3 g
Alternatieve recepten
Ribiselgelee
55 min
Brombeer-Birnen-Marmelade
55 min
Marillenmarmelade mit Vanille
1h 5min
Kirschennektar
2 Std.
Heidelbeermarmelade
55 min
Marillenkompott mit Lavendel und Pistazien
2 godz. 30 min
Ribiselgelee mit Lavendel und Prosecco
1ωρ. 10 λεπτ.
Marillennektar
2 Std.
Hollerkoch
2h 50min
Marillenröster
30 λεπτ.
Zwetschkenröster
1ωρ. 30 λεπτ.
Zitronenmelissesirup
5 Std. 10 Min