Apparaten en Accessoires
Spaghettis à la carbonara
Voorbereiding 20min
Totaal 30min
4 portions
Ingrediënten
-
60 g de parmesan en morceaux (3 cm)
-
30 g de pecorino (optioneel) en morceaux (3 cm)
-
15 g d'huile d'olive extra vierge
-
30 g d'oignon
-
150 g de lardons150 g de guanciale en lamelles (1 cm)
-
350 g de spaghetti
-
3 œufs
-
1 jaune d'œuf
-
½ c. à café de sel
-
2 pincées de poivre noir, fraîchement moulu
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
31 g
Calorieën
2540 kJ /
607 kcal
Vetten
28 g
Vezels
2 g
Koolhydraten
63 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Pâtes
45 recepten
Zwitserland
Zwitserland
Misschien vind je dit ook leuk...
Vin blanc chaud
20min
Pâtes au thon
30min
Spaghetti Carbonara
35min
Gratin de cornettes
50min
Gratin de l’armailli
50min
Penne au thon
35min
Cornettes à la viande hachée
30min
Macaronis du chalet
45min
Émincé de poulet Parmentier
1u. 15min
Sauce bolognaise
3u. 15min
Linguine saumon et vodka
20min
Riz Casimir
45min