Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Teig
- 150 g Rote Bete, gegart, in Stücken
- 290 g Buttermilch
- 70 g Zucker
- 1 Würfel Hefe (40 g)
- 350 g Dinkelmehl Type 630
- 345 g Weizenmehl Type 405 und etwas mehr zum Ausrollen
- 1 Ei
- 50 g Butter, weich, in Stücken
- 1 TL Orangenschale, unbehandelt, fein abgerieben
- 1 Prise Salz
Füllung und Fertigstellung
- 120 g brauner Zucker
- 1 ½ TL Zimt
- 10 g Ingwer, frisch, in dünnen Scheiben
- 100 g Butter, weich, in Stücken
- 100 g Puderzucker
- 4 TL Rote-Bete-Saft
- Voeding
- per 18 Stück
- Calorieën
- 21017 kJ / 5021 kcal
- Eiwitten
- 112 g
- Koolhydraten
- 814 g
- Vetten
- 142 g
- Vezels
- 33.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Buttermilch-Kartoffel-Brot (Zwirbelbrot)
1h
Cranberry-Kokos-Knäckebrote
2h 15 min.
Frühstücksfladenbrot aus Banane und Roggenmehl
1h 50 min.
Buchweizen-Knabberstangen
2h
Dinkel-Kräuter-Kringel
2h
Rote-Rüben-Brot mit Mohn
1h
Maroniweckerl
10h
Kürbis-Kichererbsen-Hummus
1h 15min
Orientalische Süßkartoffel-Stangen
3h 10 min.
Halloween-Brötchen
3h 20min
Joghurt-Brötchen mit Sesam
1h 30min
Kürbis-Apfel-Streuselkuchen
1 Std. 10 Min