Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g d'oignon, coupé en deux
- 50 g d'échalotes, coupées en deux
- 15 g d'huile d'olive
- 800 g de tomates entières pelées au jus
- 1 branche de thym frais
- 300 g d'eau
- 1 cube de bouillon de volaille
- 50 g de pâtes sèches, type vermicelles
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 557.5 kJ / 133 kcal
- Eiwitten
- 4.5 g
- Koolhydraten
- 18.5 g
- Vetten
- 4.5 g
- Vezels
- 3.5 g
Alternatieve recepten
Velouté de tomate
30min
Soupe de tomate aux copeaux de jambon de Bayonne
35 min
Soupe à la tomate, tartines de fromage fondu
30min
Soupe de tomate au basilic
30min
Soupe de laitue
35 min
Potage au poireau
30min
Velouté poireau-pomme de terre WW (ex- Weight Watchers®)
25 min
Velouté d'endive
35 min
Potage Saint-Germain
45 min
Soupe poireaux, brie et pommes de terre
35 min
Velouté de tomates à la crème
35 min
Bouillon aux pâtes alphabet
25 min