Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa para gyoza
- ¼ cdita de sal fina
- 60 g de agua
- 120 g de harina de trigo
Salsa
- 40 g de vinagre de arroz
- 40 g de salsa de soya
- 1 diente de ajo, pelado
- 5 g de jengibre, pelado
- 5 g de aceite de ajonjolí
- ¼ cdita de hojuelas de chile seco (optioneel)
- 1 cdita de cebollín, finamente picado
Relleno
- 5 g de jengibre, pelado
- 50 g de col blanca, sin el tallo
- 30 g de cebolla de cambray, solamente la parte verde
- 200 g de camarón crudo, pelado y desvenado
- 10 g de salsa de soya
- 10 g de aceite de ajonjolí
- 1 cda de fécula de maíz, y un poco más para trabajar
- 1 cda de sake
- ½ cdita de sal fina
- ¼ cdita de pimienta blanca molida
- ½ cda de azúcar refinada
- aceite para freír, el necesario
- Voeding
- per 1 porciones
- Calorieën
- 252 kJ / 60 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 6 g
- Vetten
- 1 g
- Vezels
- 0 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Dumplings rellenos de carne a la plancha
1h 30min
Panes al vapor rellenos de cerdo (Baozi)
2h 10min
Gyozas japonesas
50min
Masa para wontons
1h 15 min
Dumplings de camarón (Xia jiao)
1h 15 min
Ramen japonés
1h 40min
Dumplings de camarones (Xia jiao)
1h 15 min
Arroz para sushi
40min
Bocados de pulled pork con ensalada de col
14 Std.
Rollos primavera de camarón con salsa agridulce
1h 15 min
Dumplings chinos de repollo y carne de cerdo
1h 35 min
Gyozas vegetarianas de shiitake
2h 30 min