Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa para gyoza
- ¼ cdita de sal fina
- 60 g de agua
- 120 g de harina de trigo
Salsa
- 40 g de vinagre de arroz
- 40 g de salsa de soya
- 1 diente de ajo, pelado
- 5 g de jengibre, pelado
- 5 g de aceite de ajonjolí
- ¼ cdita de hojuelas de chile seco (optioneel)
- 1 cdita de cebollín, finamente picado
Relleno
- 5 g de jengibre, pelado
- 50 g de col blanca, sin el tallo
- 30 g de cebolla de cambray, solamente la parte verde
- 200 g de camarón crudo, pelado y desvenado
- 10 g de salsa de soya
- 10 g de aceite de ajonjolí
- 1 cda de fécula de maíz, y un poco más para trabajar
- 1 cda de sake
- ½ cdita de sal fina
- ¼ cdita de pimienta blanca molida
- ½ cda de azúcar refinada
- aceite para freír, el necesario
- Voeding
- per 1 porciones
- Calorieën
- 252 kJ / 60 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 6 g
- Vetten
- 1 g
- Vezels
- 0 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gyozas (empanadillas japonesas)
1 Std.
Gyozas vegetarianas de shiitake
2 Std. 30 Min
Gyozas japonesas
50 Min
Rollos veganos de verano
35min
Falafel
55min
Dumplings de camarón (Xia jiao)
1 Std. 15 Min
Bocados de pulled pork con ensalada de col
14 godz.
Panes al vapor rellenos de cerdo (Baozi)
2 godz. 10 min
Nasi goreng (arroz frito)
40 Min
Gua Bao (Panes rellenos de cerdo bbq)
13h
Adobo al pastor
10min
Pulled pork con salsa bbq y ensalada de col en cocción lenta TM6
6 godz. 30 min