Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 pâte brisée maison
- 40 g de beurre, et un peu pour le moule
- 400 g d'épinards frais
- 7 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 œufs
- 100 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 100 g de lait
- 4 pincées de poivre fraîchement moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 150 g de fromage à raclette
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 1404.5 kJ / 336 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 26.7 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Lasagne aux épinards et à la ricotta
1h 15 min.
Quiche au brocoli, à la pancetta et au cheddar
2u. 20min
Tarte au chou romanesco et au roquefort
1u. 10min
Gratiné de cannelloni au vert
1 Std. 45 Min
Quiche verte au chèvre frais et aux épinards
2u. 20min
Flamiche aux poireaux et au chèvre frais
1h 25min
Quiche au poireau
55 min
Quiche au poireau et au thon
50 min
Quiche au poulet et au brocoli
1h
Gratin de brocoli au parmesan
1h 5 min
Lasagnes à la fondue de poireaux
1h
Pizza épinard-feta
1u. 10min