Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g di olio di semi di girasole
- 1 uovo
- 1 cucchiaino di succo di limone, spremuto fresco
- 2 pizzichi di pepe
- ½ cucchiaino di sale
- 70 g di gamberi di media grandezza, sgusciati, lessati
- 70 g di panna (min. 30% di grassi) fresca
- 90 g di ketchup
- 1 cucchiaino di salsa Worcestershire
- 40 g di Cognac
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 979 kJ / 234 kcal
- Eiwitten
- 1.9 g
- Koolhydraten
- 2.1 g
- Vetten
- 23.3 g
- Vezels
- 0 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Filetto mignon con salsa al cioccolato speziata
1h 25min
Gamberi in salsa cocktail
10min
Salsa bernese
20 λεπτ.
Gamberi in salsa cocktail
10min
Flan di formaggio erborinato (per 2 persone)
35 Min
Merluzzo in salsa aioli
1h
Salsa agrodolce alla parmigiana
25min
Galette des rois ai marroni
Keine Bewertungen
Cozze allo zafferano
55min
Salsa tonnata
20 λεπτ.
Salsa tartara
10min
Gamberoni zafferano e arancia
30min