Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 700 g água
-
20
g fermento de padeiro fresco
of 2 c. chá de fermento de padeiro seco - 500 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
- 1 c. chá de sal, mais q.b. p/ temperar
- 4 ovos frios
- 25 g azeite, mais q.b. p/ pincelar
- 2 dentes de alho
- 400 g espinafres descongelados, bem espremidos
- 6 fatias de presunto
- 200 g queijo ricota
- Orégãos q.b. p/ polvilhar
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1563.8 kJ / 373.8 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 49.3 g
- Vetten
- 11 g
- Verzadigd vet
- 3.8 g
- Vezels
- 3.3 g
- Natrium
- 713.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Trouxas de legumes
1h
Sardinhas ao sal
40min
Piza de curcuma com anchovas, flores de curgete e cebola
Geen beoordelingen
Empadão de atum
1h 10min
Crumble de alperce e coco
35min
Torta de presunto e requeijão
2h 10 min
Empanada de sardinha
3 godz.
Bica de azeite
1 Std. 40 Min
Strudel de legumes
50min
Carne em massa folhada
40min
Focaccia de sardinha
1 Std. 20 Min
Gratinado de alheira com broa em cama de espinafres e batata palha
1h 15min