Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 1 diente de ajo
- 200 g de espárragos verdes troceados (sin la parte dura)
- 300 g de nata
- 3 huevos
- 1 cucharadita de sal
- 1 cucharadita de pimienta blanca molida
- mantequilla para engrasar los moldes
- 600 g de agua
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1226 kJ / 293 kcal
- Eiwitten
- 5.7 g
- Koolhydraten
- 3.2 g
- Vetten
- 28.6 g
- Vezels
- 0.6 g
Alternatieve recepten
Pastel de calabacín con gratinado de piñones
1h 30min
Pastel de salmón
2 Std. 20 Min
Pastel de calabacín y bonito
4h
Terrina trufada de atún y salmón
12 Std. 10 Min
Mousse de salmón
5h
Crema de calabaza con queso azul
30 Min
Soufflé de espinacas y dos quesos
35 min
Crema de lechuga
40 min
Flan de calabacín con beicon, queso y albahaca
1 Std. 10 Min
Espinacas a la crema con huevos poché
35 min
Pastel de espárragos blancos con salsa de espinacas
3h
Acelgas con bechamel
50 min